Runsaasti uusia nuotteja verkkokaupassa

Yhteiskustannuksen nuotteja on jälleen ilmestynyt monenlaiseen käyttöön. Uusien nuottien joukossa on Joona Sarasteen sävellys Missa Piccola, useita Minna Wesslundin sovittamia jouluvirsiä sekä kolmelle erityyppiselle kuorolle sovitettu Lead me, Lord, joka on myös ensi maaliskuun nuorisokuorotapahtuman yhteistä ohjelmistoa.

Missa Piccola on Joona Sarasteen Kuopion Puijon kamarikuoron 25-vuotisjuhliin säveltämä teos, joka sisältää introituspsalmin lisäksi messun pysyvät osat Kyrie, Gloria, Sanctus ja Agnus Dei. Teos ei ole riippuvainen kirkkovuoden ajasta, psalmikaavaa voi käyttää minkä tahansa kirkkovuoden pyhän psalmitekstin kanssa. Teoksen pohjana toimii messusävelmäsarjoistamme tuttuja sävelmiä, mutta laajennettuna katolisen kirkon edelleen käyttämillä versioilla, jotka on poimittu Graduale Triplexistä. Glorian sävelmä ei ole meillä tunnettu. Latinankieliset tekstilisäykset antavat syvyyttä ja tuovat näkökulman messun osiin lähinnä esittäjiä silmällä pitäen – toki suomennettuna myös kuulijalle! Sävelkieli edustaa soivasti harmonisoitua, helposti lähestyttävää tekstuuria.

Teos soveltuu erinomaisesti erityismessun rungoksi tai osaksi hieman edistyneemmän kuoron kirkkokonsertin ohjelmaa.

>> Tutustu ja tilaa

 

Minna Wesslundin sovitukset jouluvirsistä 21, 24, 32 ja 35 ovat hyvin toimivia ja värikkäästi sovitettuja joulukoraaleja lapsi- tai naiskuorolle. Niissä on vaihtelevasti mukana monipuolinen ja suhteellisen helppo säestyssatsi uruille, diskanttisoittimelle ja/tai jousisoittimille.

>> Virsi 21

>> Virsi 24

>> Virsi 32, säestysvariaatiot

>> Virsi 35

 

Lead me, Lord on Richard Nichollsin sovitus, josta on tarjolla versio kolmelle erilaiselle kuorokokoonpanolle (SSA, SABar, SATB). Laulu on mukana maaliskuussa 2019 Kuopiossa pidettävän nuorisokuorotapahtuman yhteisohjelmistossa.

>> Lead me, Lord (SSA)

>> Lead me, Lord (SABar)

>> Lead me, Lord (SATB)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart