Kirkkomusiikkiliiton lapsikuorotapahtuma sai positiivisen vastaanoton

Kirkkomusiikkiliiton lapsikuorotapahtuma kokosi Seinäjoelle helmikuussa noin 250 lasta, kolmestatoista seurakuntien piiristä toimivasta lapsikuorosta eri puolilta maata. Konserttiyleisöä oli 630 henkeä. Lisäksi kuorolaiset jalkautuivat Seinäjoen eri kirkkojen messuihin. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja tapahtumaa toteuttaneille!

Katso konserttiklippi tästä.

Tapahtuma rakentui suurkuorotyöskentelyn ympärille. Suurkuorotyöskentelyä vetivät lapsikuoropedagogi Kari Ala-Pöllänen,  Seinäjoen seurakunnan Solina-kuoron Suvi Lehtimäki ja kanttori Ismo Savimäki Hämeenlinnasta. Kukin heistä on tehnyt lapsikuorojen parissa jotain erityistä: Kari Ala-Pöllänen on luotsannut suomalaisia lapsikuoroja maailmanhupputasolle, Suvi Lehtimäki on kasvattanut Seinäjoen seurakunnan lapsikuoron pääluvun yli kahteensataan ja Ismo Savimäki on luonut Hämeenlinnan seurakuntaan kokonaisen kuoroperheen jota hän johtaa taitavalla pedagogisella otteella.

Pääsiäisenä ilmestyvästä Kirkkomusiikkilehdestä voit lukea Kari Ala-Pölläsen vinkit ja ajatukset kuoroharjoituksen vetämiseen.

Tapahtuma oli Kirkkomusiikkiliiton ensimmäinen lapsikuorotapahtuma. Se keräsi positiiviset palautteet: Kokonaisarvosana tapahtumalle oli 4,3/5 ja tapahtuman henki sai osallistujilta arvosanan 4,6/5. Jatkoa on siis varmastikin luvassa.

Tapahtuman osallistujat pitivät erityisesti siitä, että tapahtumassa oli ”kolme aivan erilaista kuoronjohtajaa”, ”oli huippua seurata heitä”. ”Yhteiskonsertti lopussa on ihan ehdoton juttu.” Kiitosta sai myös vierailu Duudson puistossa. Parannukseksi seuraavaan kertaan toivottiin väljempää ohjelmaa, enemmän harjoitusaikaa sekä lisää kahvia ja pullaa. Kiitos kaikista palautteista, jotka antavat hyviä vinkkejä kohti tulevaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart