Kirkkomusiikin harrastaja – tule mukaan Kirkkomusiikki-lehden toimitusneuvostoon!

Oletko aktiivinen kirkkomusiikin harrastaja, vaikkapa kuorolainen? Luetko mielelläsi Kirkkomusiikki-lehteä? Haluaisitko tulla mukaan kehittämään lehteä ja vaikuttamaan sen sisältöön? Tule mukaan lehden toimitusneuvostoon!

Toimitusneuvosto suunnittelee kokouksissa yhdessä päätoimittajan kanssa lehtien sisältölinjat, ideoi juttuja ja sopivia aiheita sekä katsoo läpi lehden vedokset (4 kertaa vuodessa) ennen painamista. Varsinaisia juttuja ei tarvitse kirjoittaa – mutta sekin on toki mahdollista! Ensimmäinen lehti ilmestyy maaliskuun lopussa.

Etsimme henkilöä, jolla on tuoreita näkemyksiä ja intoa ja jonkin verran myös aikaa muutaman kuukauden välein aikakauslehden kehitystyöhön. Kirkkomusiikin harrastustaustaa toivomme, jotta saamme lehden tekemiseen mukaan aktiivisen lukijakunnan äänen. Muina jäseninä neuvostossa on journalismin ja viestinnän ammattilaisia sekä kanttorijäsen. Työskentelystä maksetaan pieni palkkio ja tarpeen mukaan myös matkakorvaukset. Toivomme sitoutumista koko vuodeksi 2018, halutessaan henkilö voi jatkaa toimitusneuvostossa myös vuonna 2019.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ota mielellään pikaisesti yhteyttä Kirkkomusiikin päätoimittajaan: sipriina.ritaranta@skml.fi, p. 050 336 5396.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart