Kirkkomusiikkiliiton lapsikuorotapahtuma la 10.2. – su 11.2.2018

Kirkkomusiikkiliiton valtakunnallinen lapsikuorotapahtuma pidetään Seinäjoella la 10.2. – su 11.2.2018. Tapahtumaa emännöi Seinäjoen seurakunnan lapsikuoro Solina, jossa laulaa 200 lasta.

Katso video Solina-kuorosta täältä.

Viikonlopun aikana kuorot harjoittelevat yhteisen ohjelmiston, jossa on musiikkia niin Solina-kuoron ohjelmistosta, kuin myös muunlaista lapsikuoromusiikkia. Jokainen osallistuja on siis paitsi tutun, myös jonkun itselle erilaisen äärellä. Voimme oppia toinen toisiltamme ja huomata, että meitä kuorolaisia on tosi paljon!

Kuoronjohtajat pääsevät tapaamaan toisiaan sekä tutustumaan muiden kuoronjohtajien työskentelyyn lapsikuoron kanssa.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa syksyn 2017 aikana. Samalla kerromme lisää ohjelmasta, majoittumisesta sekä osallistumismaksuista. Osallistumismaksuilla katetaan osallistujien ruokakuluja, joten osallistuminen on edullista. (Jos teette seurakunnan budjettia nyt, osallistumismaksuihin voit varata muutaman kympin per kuorolainen.)

Pyrimme tarjoamaan osallistujille monen tasoisia ja hintaisia majoitusvaihtoehtoja.

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart