Lahjoitus

Suomen Kirkkomusiikkiliiton tarkoitus on herättää ja ylläpitää kiinnostusta kirkkomusiikkiin. Voit tukea Kirkkomusiikkiliiton työtä lahjoituksella.

Voit tehdä lahjoituksen Suomen Kirkkomusiikkiliiton rahankeräystilille FI96 5727 1820 0428 43

Voit tehdä lahjoituksen myös tekstiviestillä. Lahjoitussumman voit valita vapaasti, esimerkiksi:
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588

Kiitos tuestasi!

”Maailman suuret musiikkiteokset on sävelletty pääsääntöisesti kirkon tai sen edustajien tukemana. Bach, Mozart, Beethoven… Nämä virkistävät meitä yhä edelleen, jopa vuosisatoja myöhemmin.” (Kirkkokuoroharrastaja/tenori, 52 v.)
Lahjoitusvarojen avulla Kirkkomusiikkiliitto pystyy toteuttamaan oman aikamme hengellisen musiikin nuottikustannustoimintaa.

”Kirkkomusiikin äärellä saa levätä.” (Messuavustajana toimiva soitonharrastaja, 36 v.)
Lahjoitusvarojen avulla Kirkkomusiikkiliitto pystyy viestimään siitä, että kaikki ovat tervetulleita mukaan kirkkomusiikkitoimintaan.

”Tää on ainoa harrastus, mistä mulle tulee oikeasti iloinen olo.” (Seurakunnan lapsikuorolainen, 12 v.)
Lahjoitusvarojen avulla Kirkkomusiikkiliitto pystyy järjestämään valtakunnallisia lapsi- ja nuorisokuorotapahtumia.

”Kirkkomusiikki on kaksinkertaista rukousta.” (Kirkkokuoroharrastaja/sopraano, 77 v.)
Lahjoitusvarojen avulla Kirkkomusiikkiliitto pystyy pitämään esillä kirkkomusiikin merkitystä seurakunnissa.

”Kuorolaulussa saamme tehdä yhdessä. Jokainen yksittäinen laulaja on tärkeä, mutta yhdessä stemmat ja laulajat muodostavat soivan kokonaisuuden.” (Kanttori 40 v.)

***

Rahankeräyksen myöntäjä Poliisihallitus. Luvan numero RA/2020/679, myöntämisajankohta 5.6.2020. Keräyksen aloituspäivä 11.7.2020.
Kerätyt varat käytetään kirkkomusiikkiin kohdistuvan kiinnostuksen herättämiseen ja ylläpitämiseen. Varoilla katetaan viestinnän kustannuksia sekä Kirkkomusiikin päivän ja Kirkon musiikkijuhlien kustannuksia. 

Varoja käytetään myös kirkkomusiikkitoiminnan kehittämiseen. Varoilla maksetaan lapsi- ja nuorisokuorotapahtumien kustannuksia sekä tuetaan alueellisten kirkkomusiikkipiirien tapahtumatoimintaa. 

Varoja voidaan käyttää myös henkilökunnan palkkakuluihin sekä toimitilavuokrien maksamiseen siltä osin, kuin kulut palvelevat varsinaista yleishyödyllistä toimintaa. 

Shopping Cart