Woocommerce: virhetilanne pdf-tiedoston lisäämisessä

< Takaisin

Kun tuotteen tietoja täydennetään Woocommercessa ja pdf-tiedoston lisäämisen ja päivitä-painikkeen klikkaamisen jälkeen sivun yläreunaan tulee punaisella herja pdf-tiedoston sopimattomuudesta vesileiman (watermarker) kanssa >> asiakas EI PYSTY LATAAMAAN tiedostoa. Pdf-tiedosto on tällöin jollain tavalla yhteensopimaton vesileimalisäosan kanssa.

Korjausmahdollisuuksia:

• Pdf-tiedoston version muuttaminen vanhempaan (esim. 1.5 tai vanhempi)
  • Avaa koneen omalla esikatseluohjelmalla ja vain tallentaa uudestaan (toimi macin esikatselussa)
  • Kasaamalla tiedoston sivut uudestaan niin, ettei tiedoston ominaisuuksissa lue enää sovellus-kohdassa esim. Sibelius tai muu nuotinkirjoitusohjelma
Previous Woocommerce: tuotetiedot näkyvät heti hinnan jälkeen