Odoo/Woocommerce: Woocommerce Operations -toiminto

Olet täällä:
< Takaisin

Tuotteiden, kategorioiden ja avainsanojen vieminen Woocommerceen

Tämä tuotteiden vientitapa etsii automaattisesti annetuilla ehdoilla kaikki mahdolliset Odoon Woocommerce-puolella olevat tuotteet, jotka täyttävät kriteerit ja vie ne Woocommerceen. Tässä tavassa ei ole mahdollista valita tiettyjä tuotteita, vain halutut kriteerit. HUOM. Jos esim. haluat julkaista kaikki Odoon Woocommerce-puolella olevat julkaisemattomat tuotteet, käytä tätä. Tai päivittää kaikki tuotteet, joissa on päivitettävää.

Tuotteiden viennin ikkunan saa auki kahdesta paikasta: joko heti yläreunan mustan alueen Woocommerce-linkin klikkaamisen jälkeen avautuvasta Dashboardin Perform Operation -painikkeesta, tai vasemman reunan valikosta Processes-otsikon alta WooCommerce Operation -linkistä.

Tämä toiminto etsii automaattisesti kaikki ne Odoon Woocommerce-puolella olevat tuotteet, jotka sopivat annettuihin kriteereihin. Esim. jos ikkunassa valitaan vain Update Products, Odoo päivittää verkkokauppaan vain ne tuotteet, joiden tiedot ovat muuttuneet.

ERP –> Woo/Product Operations

Export Products: Vie tuotteet Woocommerce-verkkokauppaan.

Update Products: Päivittää jo verkkokaupassa olevien tuotteiden tiedot (Odoon Myynti-/Woocommerce-puolilla tehdyt muutokset, kategorioiden/avainsanojen lisäykset tuotteelle)

Publish Products: Julkaisee kaikki Odoon Woocommerce-puolella olevat julkaisemattomat tuotteet. Siis ne, jotka on tuotu Myynti-puolelta Woocommerce-puolelle Prepare Product for Export in Woo -toiminnolla.

Unpublish Products: Piilottaa eli muuttaa luonnoksiksi kaikki verkkokaupassa julkaistuna olevat tuotteet.

ERP –> Woo/Miscellaneous

Update Stock: Tämä toiminto päivittäisi varastoarvot, mutta EI OLE MEILLÄ KÄYTÖSSÄ, joten tätä kohtaa ei ikinä valita.

Update Price: Päivittää niiden kaikkien tuotteiden hinnat, joihin on tullut muutoksia.

Update Images: Tämä toiminto päivittäisi muuttuneet tuotteiden kuvat, mutta EI OLE MEILLÄ KÄYTÖSSÄ, joten tätä kohtaa ei ikinä valita. Tuotekuvat hoidetaan Woocommercen kautta verkkokaupan hallinnassa.

Update Coupons: Päivittää kuponkien eli alennuskoodien muuttuneet tiedot.

ERP –> Woo/Coupons, Categories & Tags

Export Coupons: Vie kaikki julkaisemattomat uudet kupongit = alennuskoodit verkkokauppaan.

Export Product Category: Vie kaikki julkaisemattomat uudet kategoriat verkkokauppaan.

Export Product Tags: Vie kaikki julkaisemattomat uudet avainsanat/tagit verkkokauppaan.

HUOM. Export Product Category/Tags tarvitsee tehdä vain kerran, aluksi, kun uusi kategoria on luotu. Tämän voi tehdä samalla, kun valitsee ikkunasta esim. tuotteiden päivityksen. Jatkossa kategorioiden ja avainsanojen muuttuneet tiedot päivittyvät samalla, kun valitsee tuotetietojen päivityksen (update products).

ERP –> Woo/Shipment Status

Update Order Status: Luo automaattisesti uuden tuotekuvauksen kaikille tuotteille. Eli kokoaa Odoon Myynti-puolella olevien tuotetietojen perusteella uuden tuotekuvauksen kaikille tuotteille. Tätä tarvitaan vain poikkeustapauksissa, jos jokin tieto ei päivity tms. ongelmaa.

Previous Odoo/Woocommerce: Lahjakortin luominen