Odoo, Woocommerce: tarjoushinnat

< Takaisin

Tarjoushinnat verkkokaupan tuotteille lisätään Odoossa Myynti-puolella ja viedään sieltä Odoon Woocommerce-puolen kautta verkkokauppaan.

Valitse Odoo/Myynti-puolella vasemman reunan valikon alaosasta Hinnastot ja Hinnastot. Sen jälkeen avautuvasta valikosta Julkinen hinnasto.

Klikkaa muokkaa, niin pääset muokkaamaan jo olemassa olevia alennuksia (klikkaamalla tuotteen nimeä) tai lisäämään uuden Lisää kohta -linkistä. Muita asetuksia ei tarvitse muuttaa.

Valitse ensimmäisenä mitä tuotetta, tuotteita tai variaatioita alennus koskee (Apply on).

1. Yleinen = Kaikki verkkokaupan tuotteet, yleisalennus.
  2. Tuoteryhmä = Tuotteen tiedoissa oleva Internal category eli joko SKML:n tuotteet, Yhteiskustannuksen tuotteet tai Kirkkomusiikkilehti.
  3. Tuote = Pääset valitsemaan yksittäisen tuotteen (ei voi valita montaa tuotetta kerralla). Hakutoiminto toimii samalla tavalla kuin muuallakin Odoossa, hakukenttään tarvitsee kirjoittaa vain muutama ensimmäinen kirjain tuotteen nimestä. Huom. Koskee tuotteen molempia variaatioita.
  4. Tuotevariaatio = Voit valita yksittäisen tuotteen variaation, ladattavan tuotteen tai postitettavan tuotteen (ei voi valita montaa variaatiota kerralla). Hakutoiminto toimii samalla tavalla kuin muuallakin Odoossa, hakukenttään tarvitsee kirjoittaa vain muutama ensimmäinen kirjain tuotteen nimestä.

Hinnan laskenta/Laske hinta -kohdassa määritellään tuotteen alennus.

1. Fix Price = Voit määrittää minkä tahansa kiinteän alennushinnan, joka on matalampi kuin tuotteen oikea hinta
  2. Percentage (discount) = Voi määrittää alennusprosentin, järjestelmä laskee hinnan automaattisesti. Verkkokaupassa hinta näkyy euroina (esim. 0,70 € maksavasta tuotteesta 20 % alennusta >> alehinta 0.56 €).
  3. Kaava = Jos on tarvetta lähteä tarkemmin määrittämään hinnalle erikseen kate ym. hienosäätöä, tätä kohtaa voi käyttää. 🙂

Muut:

Vähimmäismäärä: Tässä voisi asettaa määrän, minkä tilatessa alennuksen saa. Se ei nyt kuitenkaan toimi, mutta tälle ei liene muutenkaan käyttöä.

Alkupäivä: Tässä asetetaan tarjouksen alkamispäivä.

Loppupäivä: Tässä asetetaan tarjouksen viimeinen päivä, jolloin järjestelmä poistaa alennuksen tuotteelta automaattisesti. Tämän voi myös jättää tyhjäksi, jolloin tarjous on voimassa niin kauan, että se poistetaan tai sille lisätään loppumispäivä.

Kun kaikki on valmista:

Tallenna & sulje: tallentaa ja palaa Julkisen hinnaston listausnäkymään.

Tallenna & uusi: tallentaa ja avaa ikkunan, jossa voi lisätä seuraavan tarjouksen.

Kun olet palannut julkisen hinnaston listausnäkymään, klikkaa vasemmasta yläkulmasta Tallenna.

HUOM. Kun lisäät tarjouksen/muokkaat vanhaa tarjousta, uusi tarjoushinta päivittyy julkisen hinnaston listausnäkymään vasta, kun olet tallentanut julkisen hinnaston.

Verkkokauppaan vieminen

Etsi tarjoustuote/-tuotteet Odoon Woocommerce-puolella ja valitse se/ne rastilla. Klikkaa sen jälkeen auki Toiminto-valikko ja sieltä Update Schedule Price.

Klikkaa sen jälkeen avautuvasta ikkunasta Update Schedule Price -painiketta. Nyt tuottella pitäisi olla alehinta myös verkkokaupassa.

Next Odoo: Yritysasiakkuus/Yhteyshenkilöt ja osoitteet