Odoo/Woocommerce: Kaksi tapaa viedä tuotteita Woocommerceen

Olet täällä:
< Takaisin

Tapa 1:

Tämä vientitapa vie vain halutut tuotteet verkkokauppaan. On kätevä, esim. jos Odoon Woocommerce-puolella on verkkokaupassa julkaisemattomia tuotteita (Odoo: unpublished, Woocommerce: luonnos). Tämän tavan avulla julkaisemattomat tuotteet eivät tule julkaistuiksi automaattisesti (tapa 2, ks. alla).

Kun halutut tuotteet on viety Odoossa Myynti-puolelta Woocommerce-puolelle Prepare Product for Export in Woo -toiminnolla, mene Odoon Woocommerce-puolelle.

Odoon Woocommerce-puolella valitse vasemman reunan valikosta Products, jolloin siihen avautuu tuotteiden listanäkymä.

Tältä listalta vasemman reunan ruuduista valitaan ne tuotteet, jotka halutaan viedä Woocommerceen. Ei tarvitse viedä kaikkia (Woocommerce Operations -toiminto, ks. alla).

Vietävät tuotteet voi myös valita normaalisti ruudun oikean yläkulman hausta ja sitten vasta valita listan vasemman reunan ruuduista halutut tuotteet.

Kun tuotteet on valittu, ilmestyy näkyviin Toiminto-valikko, josta valitset Export Products.

Rastita ruudut ”Set PriceJAPublish in Website”. Ei muita.

Sitten vain ”Export Products” -painiketta klikkaamalla Odoo vie vain halutut tuotteet verkkokauppaan.

Tapa 2:

Tämä tuotteiden vientitapa etsii automaattisesti annetuilla ehdoilla kaikki mahdolliset Odoon Woocommerce-puolella olevat tuotteet, jotka täyttävät kriteerit ja vie ne Woocommerceen. Tässä tavassa ei ole mahdollista valita tiettyjä tuotteita, vain halutut kriteerit. HUOM. Jos esim. haluat julkaista kaikki Odoon Woocommerce-puolella olevat julkaisemattomat tuotteet, käytä tätä. Tai päivittää kaikki tuotteet, joissa on päivitettävää.

HUOM. RISKI: Jos Odoon Woocommerce-puolella on tuotteita, joita ei haluta viedä Woocommerce-verkkokauppaan, tämä tapa vie myös ne.

Tuotteiden viennin ikkunan saa auki kahdesta paikasta: joko heti yläreunan mustan alueen Woocommerce-linkin klikkaamisen jälkeen avautuvasta Dashboardin Perform Operation -painikkeesta, tai vasemman reunan valikosta Processes-otsikon alta WooCommerce Operation -linkistä.

Avautuvassa ikkunassa valitse ERP –> Woo -välilehti.

Kun viet uusia tuotteita verkkokauppaan, rastita ruudut Export Products, Publish Products ja Update Price. Ja lopuksi Execute-painiketta.

Katso muiden kohtien selitykset tästä ohjeesta.

Previous Odoo, Woocommerce: tarjoushinnat
Next Odoo/Woocommerce: Lahjakortin luominen