Nuottipdf-tiedostojen tekeminen (kansi ja tiedosto)

< Takaisin

Kansi pdf-tiedostoon

Valmis kansipohja (pysty ja vaaka) löytyy pilvestä Yhteiskustannus > NUOTIT > Kannet.

Kansipohja on Word-pohjainen. Tekstit ovat tekstikehyksissä, eri tyylit löytyvät.

Kun kansi on muokattu valmiiksi, tallennetaan kansi myös pdf-tiedostoksi, että sen voi lisätä pdf-tiedostoon.

Pdf-tiedoston kokoaminen Adobe Acrobat Pro:ssa

Avaa nuottipdf-tiedosto Acrobat Pro:ssa.

Klikkaa Järjestä sivut -työkalua.

Tässä voit joko vetämällä/pudottamalla (drag & drop) tuoda lisättävät tiedostot. Tai klikata Lisää > Tiedostosta.

Valitsemalla sivun, sitä voi pyörittää nuoliympyrä-painikkeista. Roskakorista voi poistaa valitut sivut.

Kun tiedoston sivut ovat ok ja oikeassa järjestyksessä, Järjestä sivut -tilasta pääsee pois oikean reunan rastista.

Tallenna tiedosto pilveen Yhteiskustannus > NUOTIT > julkaisunumeron mukaiseen kansioon.

Tiedostonimet ovat muotoa: YK261_Tormala_Terve-JuhlaKristuksen.pdf. Tiedoston tarkka nimeäminen helpottaa elämää monella tavalla, esim. oikean tiedoston hakeminen nuottia lisätessä Woocommerceen. Lisäksi asiakas tietää saavansa oikean ladattavan tuotteen, eikä vain epämääräisesti nimettyä pdf-tiedostoa.

Previous Alv:lliset tuotteet
Next Uusien julkaisujen tietolomake