Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen Kirkkomusiikkipiiri

Pj. Jari J. Laiho (takalantila01(at)gmail.com, 050 348 9660)
Siht. Hanna Pishro (hanna.pishro(at)evl.fi, 040 840 8268)
Piirin sähköpostiosoite: vs.kirkkomusiikkipiiri@gmail.com 
Piirin nettisivut: www.varsinaissuomenkirkkomusiikki.fi
Facebook: Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiiri | Facebook

Varsinais-Suomen Kirkkomusiikkipiiri ry toimii Suomen Kirkkomusiikkiliiton piirijärjestönä Varsinais-Suomen alueella tukien ja kannustaen alueensa seurakuntien kirkkomusiikkityötä. Piirin tehtävänä on herättää ja ylläpitää kiinnostusta kirkkomusiikkiin, olla mukana kirkkomusiikin kehityksessä sekä edistää kuorojen ja muiden musiikkiryhmien perustamista ja toimintaa.

Varsinais-Suomen Kirkkomusiikkipiiri ry on perustettu Turussa 20.5.1975. Vuonna 2023 piirin toimintaan kuuluu 20 jäsenyhdistystä sekä 11 Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsenseurakuntaa: Kustavin, Liedon ja Loimaan seurakunnat, Länsi-Turunmaan suomalainen seurakunta (Paraisten seurakuntayhtymä) sekä Naantalin, Paimion, Ruskon, Rymättylän, Salon, Uudenkaupungin ja Vehmaan seurakunnat.

Piiri palvelee jäseniään mm.
- järjestämällä sekä laulutekniikkaa että kuoron yhdistystoimintaa tukevaa koulutusta
- tiedottamalla alueen kirkkomusiikkitilaisuuksista ja muista tapahtumista sähköisillä jäsenkirjeillä 3-4 kertaa vuodessa

Tällä hetkellä piirissä suunnitellaan gregoriaanisen laulun koulutusta Naantaliin lokakuussa 2023 sekä osallistumista Tampereen laulujuhliin toukokuussa 2024, joita edeltää piirin omat laulujuhlat yhteisharjoituksineen keväällä 2024.

Shopping Cart