Lappi

Lapin kirkkomusiikkipiiri

Pj. Minna Laitila, minna.laitila(at)evl.fi, 040 534 3642)

lapinkirkkomusiikkipiiri.yhdistysavain.fi

Tällä hetkellä Lapin kirkkomusiikkipiirin alueella toiminta on keskittynyt pääasiassa suurempien asutuskeskusten kuten Kemi-Tervola, Tornio-Ylitornio, Rovaniemi ja Kemijärvi alueille. Alueella on 13 aikuisten kuoroa ja 7 lapsi- ja nuorisokuoroa.

Lapin kirkkomusiikkipiirin toiminta-alue on Suomen laajin. Etäisyydet pohjoisesta eteläisimpään paikkakuntaan ovat ‘varsin pitkät’, yli 500 kilometriä. Tällä emme mitenkään mahtaile, mutta tämä selittänee joukkomme harvalukuisuuden. Pohjoisen ihmisen periksiantamattomuudella ja sitkeydellä haluamme kuitenkin kantaa ‘kortemme kekoon’ Luojamme antamissa puitteissa.

Me Lapin ihmiset olemme pyyteettömiä puurtajia jokainen omassa kuorossamme. Kuoromme rikastuttavat seurakunnan musiikkielämää kauniilla laululla ja musiikilla sielläkin, missä ‘huippuartisteja’ harvoin näyttäytyy. Myös esiintymiset yhdessä lapsikuoron kanssa ovat tuoneet kirkkosaliin kiitollisia kuulijoita. Kuorojemme tärkein tehtävä on välittää hyvää sanomaa lähimmäisillemme. Tätä työtä teemme sydämestämme.

Shopping Cart