Kuoronjohtokurssi Aitoon musiikkikursseilla Kirkkomusiikkiliiton jäsenhintaan

Suomen Työväen Musiikkiliitto järjestää jälleen ensi kesänä Aitoon musiikkikurssit Pälkäneellä. Kesäisen koulutustapahtuman ohjelmassa on kuoronjohtokurssi 28.6.–3.7.2022.

Kuoronjohtokurssi on tarkoitettu kaikille kuoronjohdosta kiinnostuneille, niin kuorojen varajohtajille, aloittaville kuoronjohtajille kuin myös pitempään kuoronjohtajana toimineille. Kurssi sopii myös kuorolaulajille, jotka haluavat saada lisäoppia kuoroharrastukseensa johtamisen näkökulmasta. Kuoronjohdon opetus tapahtuu ryhmäopetuksena ja kurssin harjoituskuoron muodostavat kurssilaiset itse. Kurssihintaan kuuluu kuoronjohto-opetuksen lisäksi yksityistunteja laulussa.

Kuoronjohtokurssin hinta on Kirkkomusiikkiliiton jäsenille 550 € (norm. 570 €) sisältäen opetuksen ja täysihoidon. Kurssin kouluttajina toimivat Markus Yli-Jokipii (kuoronjohto) ja Leila Saari (laulu).

Aitoon musiikkikursseilla järjestetään myös kuorolaulajille suunnattu, äänen- ja kehonhuoltoon painottuva Hyvinvointia äänelle -kurssi 1.–3.7.2022 sekä puhallinleiri ja kapellimestarien perus- ja mestarikurssit 28.6.–5.7.2022. Puhallinleirille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset puhallin- tai lyömäsoitinten harrastajat, myös ilman aiempaa soittokokemusta. Myös kapellimestarikurssit on tarkoitettu yhtä lailla vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kapellimestareille.

Kursseille voi ilmoittautua 15.5.2022 asti osoitteessa www.musiikkiliitto.fi/musiikkikurssit. Kursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikkana on Anna Tapion koulu, joka tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen ympäristön Aitoon musiikkikursseille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: www.musiikkiliitto.fi/musiikkikurssit tai STM:n toimisto: info@musiikkiliitto.fi / p. 050 4143 442.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart