Laulun aika on tullut -lauluvihko nyt tilattavissa!

 Laulun aika on tullut-lauluvihkoa voi nyt tilata verkkokaupasta. Lauluvihkoa osana oleva cd-levy julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. 

https://skml.fi/product/laulun-aika-on-tullut-lauluvihko-10-kpl/

Laulun aika on tullut-lauluvihosta löytyvät virret, hengelliset laulut ja kansanlaulut: Käy yrttitarhasta polku (Vk 77), Kosketa minua, Henki (Vk 125), Jumala ompi linnamme (Vk 170), Jeesuksesta laulan (Vk 276), Herraa hyvää kiittäkää (Vk 332), Päivä vain (Vk 338), Kiitos sulle, Jumalani (Vk 341), Voisinpa Jeesuksestani (Vk 343), Käyn kohti sinua (Vk 396), Kun on turva Jumalassa (Vk 397), Totuuden Henki (Vk 484), Mä silmät luon ylös taivaaseen (Vk 490), Jumalan kämmenellä (vk 499), Herra, kädelläsi (Vk 517), Joka aamu on armo uus (Vk 547), Tule kanssani, Herra Jeesus (Vk 548), Mua siipeis suojaan kätke (Vk 552), Ilta on tullut, Luojani (Vk 563), Suvivirsi (Vk 571), Sun kätes, Herra, voimakkaan (Vk 577), Suomalainen rukous (Vk 584), Maan korvessa kulkevi lapsosen tie (Vk 971), Tulkoon tie sinua vastaan (vk 979), Hiljainen tienoo, Kanteleeni, Kirkossa, Koko tien hän kanssain kulkee, Kristallivirta, Niin kaunis on maa, Oi, muistatko vielä sen virren, Paljon ois aihetta lapsella kiittää, Pikkulintu riemuissaan, Sinua siunata tahdon, Sunnuntaiaamuna, Täällä Pohjantähden alla (trad.), Arvon mekin ansaitsemme, Ihme ja kumma, Karjalan kunnailla, Kotimaani ompi Suomi, Kultainen nuoruus, Veteraanin iltahuuto, Kesäpäivä Kangasalla, Nyt tuulet nuo viestin jo toivat, On suuri sun rantas autius, Päivänsäde ja menninkäinen, Satumaa, Romanssi, Vanhojapoikia viiksekkäitä, Kotini, Oravan pesä, Paimenen syyslaulu, Soittajapaimen, Tuonne taakse metsämaan, Kalliolle, kukkulalle (trad.), Laulu Suomelle, Lähteellä, Olet maamme, armahin, Suomenmaa, Rati riti ralla, Sininen ja valkoinen, Taivas on sininen ja valkoinen, Viimeiset veneet, Lapin äidin kehtolaulu, Soi virteni kiitosta Herran, Tämä taivas, tämä maa, Vie vuorille tää viesti ja Maan päällä paikka yksi on.

Laulun aika on tullut-lauluvihkoa voi tilata osoitteesta https://skml.fi/kauppa/

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart