Ehdota vuoden 2022 musiikkiryhmää!

Vuoden musiikkiryhmä on SKML ry:n myöntämä tunnustus kirkon musiikin piirissä tapahtuvasta ansiokkaasta musiikkityöstä. Vuonna 2022 vuoden musiikkiryhmäksi voidaan nimetä lasten tai nuorten musiikkiryhmä. Valinnan vuoden musiikkiryhmästä tekee SKML ry:n liittohallitus. Liittohallitukselle voi tehdä esityksiä vuoden musiikkiryhmäksi. Esitykset tulee toimittaa perusteluineen 31.10.2021 mennessä Suomen Kirkkomusiikkiliittoon. Esityksiä voi tehdä kuka tahansa ja myös ikiomaa ryhmäänsä voi tottakai ehdottaa!

SKML ry pyrkii rakentamaan molempia osapuolia ilahduttavaa yhteistyötä vuoteen. Nimitykseen kuuluu myös 500 euron rahapalkinto sekä 1 000 euron budjettivaraus, joka varataan vuoden musiikkiryhmän ja Kirkkomusiikkiliiton yhteistoimintaan.

Vuoden musiikkiryhmää valittaessa perusteita ovat:

  • innostava toiminta kirkkomusiikin parissa
  • jäsenyys Kirkkomusiikkiliitossa (yhdistys tai srk-jäsenyys)
  • kirkkomusiikin harrastusmahdollisuuksien synnyttäminen ja/tai ylläpitäminen musiikkiryhmän toiminnalla
  • kiinnostavat ja kekseliäät toimintatavat.

Kerro meille, mikä ryhmä sopisi vuoden musiikkiryhmäksi 2022!
skml@skml.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart