Haluaisitko keskustella korona-ajan herättämistä ajatuksista yhdessä kanttorikollegoiden kanssa? Ilmoittaudu pe 5.3.2021 tai ke 10.3.2021 verkkotapahtumaan. Tapahtuma on ilmainen.

Kirkkomusiikkiliitto järjestää verkossa tapahtuman, joka tarjoaa mahdollisuuden jakaa toisen kanttorin kanssa kokemuksia ja ajatuksia korona-ajasta. Osalla kanttoreista ei ole työpaikassaan toista kanttorikollegaa. Tai ehkä haluaisit tuulettaa ajatuksiasi välillä oman työyhteisön ulkopuolisen ihmisen kanssa.

Tilaisuus perustuu kollegiaaliseen vertaistukeen: Valtaosa keskusteluista käydään pienen ryhmän tai parin kanssa. Tarjoamme toinen toisillemme mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia: Miltä tuntuu tehdä työtä kanttorina korona ajassa? Mihin asioihin toivot muutosta? Mitä hyvää korona-aika on tuonut?

Valitse itsellesi sopivampi ajankohta joko pe 5.3.2021 klo 11.00–12.15 tai ke 10.3.2021 klo 13.00–14.15.

Osallistumislinkin saat ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen skml@skml.fi
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, missä seurakunnassa työskentelet ja/tai mitä musiikkiryhmää johdat.

Tämä verkkotilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kanttoreille – myös niille, joiden seurakunta tai musiikkiyhdistys ei ole vielä Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kiitos kaikille jäsenillemme: Teidän olemassaolonne mahdollistaa myös tämän tapahtuman järjestämisen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart