Mitä teillä tapahtuu Kirkkomusiikin päivänä pe 11.9.2020?

Paikkansa jo vakiinnuttanutta Kirkkomusiikin päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 11.9.2020. Haastamme musiikin ammattilaiset ja harrastajat viemään kirkkomusiikin keskelle arkea: kaduille, toreille, ulkoilureiteille ja muihin kaikille avoimiin paikkoihin. Kirkkomusiikin päivä tuo kirkkomusiikin kuuluville ja kutsuu uusia ihmisiä mukaan alkavan kauden kirkkomusiikkitoimintaan.

Kirkkomusiikin päivän ohjelmistoon voi laittaa ne kaikkein tutuimmat kappaleet, joita on ilo esittää pienellä kertauksella – ja vaikka ulkoilmassa turvavälit huomioiden. Olemme koostaneet näkökulmia korona-tilanteen huomioimisesta musiikkiryhmien harrastustoiminnassa verkkosivuillemme tänne sekä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ohjeet laulamisesta ja musiikista koronapandemian aikana tänne.

Mitä seurakunnassanne tapahtuu Kirkkomusiikin päivänä 11.9.2020? Lähetä tiedot päivän tapahtumista Kirkkomusiikkiliittoon heinäkuun loppuun mennessä osoitteeseen SKML@skml.fi

Vuoden 2020 Kirkkomusiikin päivään oli suunniteltu pohjoismaisten kanttorien yhteistempausta Helsingissä yhteistyössä Pohjoismaisen Kirkkomusiikkisymposiumin kanssa. Korona-tilanteen vuoksi tämä seminaari on siirretty elokuulle 2021. (Kirkkomusiikin päivää vietetäänkin vuonna 2021 jo perjantaina 27.8.2021, yhtä aikaa Kirkkomusiikkisymposiumin kanssa.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart