Stemmaäänitteitä kotiharjoitteluun

Näinä aikoina kirkkokuorojen harjoitusten toteuttaminen totutulla tavalla on käytännössä mahdotonta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että laulamisen pitäisi kokonaan tauota. Kirkkomusiikkiliitolla on saatavilla kotiharjoittelun tueksi stemmaäänitteitä joihinkin nuottikauppamme kuorolauluihin. Tiedoston mukana voi laulaa niin, että kuuntelee äänitettyä stemmaa tietokoneella tai vaikka puhelimella.

Kirkkomusiikkiliitolta on saatavissa stemmanauhat seuraaviin lauluihin:

  1.  Heikkilä: Herra on minun paimeneni SSA
  2.  Löytty & Pispa: Luomakunnan laulu SSA
  3. Wesley: Lead Me, Lord SATB ja SSA
  4. Laakso: Luojan kaunein ajatus SATB
  5. Vivaldi: Gloria SATB
  6. Chydenius: Laulu kaupunkilaisenkelistä SATB
  7. Mäntyjärvi: Kertokaa tästä riemuiten SATB
  8. Alakotila: Hiljaisessa siimeksessä SATB
  9. Mäntyjärvi: Ehtoollismotetti SATB
  10. Hellberg: Pysykää rohkeina/Var vid gott mod SATB

Stemmanauhoja ei tekijänoikeudellista syistä voi laittaa yleiseen jakoon Kirkkomusiikkiliiton nettisivuille. Nauhat saa pyydettäessä liiton toimistolta sähköpostilla osoitteesta skml@skml.fi. Stemmanauhat toimitetaan laulusta riippuen sähköpostin liitetiedostoina tai Soundcloud-linkkinä.

Nuotit kaikkiin näihin kappaleisiin voit ostaa (myös digitaalisina suoraan sähköpostiin) Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta. Kun ostat myös digitaalisia nuotteja koko kuorolle, voit jakaa tiedostot edelleen eteenpäin koko kuoron laulajistolle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart