Kirkkomusiikin seminaari 2020 pe 4.9. – la 5.9.2020

Tervetuloa Kirkkomusiikin seminaariin!

Vallitsevan tilanteen johdosta Kirkkomusiikkiliiton edustajakokous la 5.9.2020 toteutetaan etänä verkossa. Näin turvaamme sen, että kaikki voivat osallistua kokoukseen turvallisesti ja yhtäläisesti, kuuluipa johonkin riskiryhmään tai ei.

Myöskään seminaaria ei järjestetä Lappeenrannassa pe 4.9. – la 5.9.2020. Saamme myöhemmin lisätietoa siitä, missä ja miten seminaari järjestetään. Valitettavasti emme siis tapaa Lappeenrannassa syyskuussa.

***

Kirkkomusiikkiliiton seminaaripäivillä käsitellään ajankohtaisia aiheita. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kirkkomusiikkiasioista kiinnostuneet, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin.

  • Yhteiskustannuksen viime vuosien nuottijulkaisuja, tutustutaan uutuuksiin yhdessä laulaen, kanttori Anna Marte (Kauniaisten suomalainen seurakunta) & musiikkisihteeri Kalle Kivelä (Suomen Kirkkomusiikkiliitto)
  • Musiikkia hoivakoteihin
  •  Vuoden musiikkiryhmä 2020: Sancti Amici & lauluyhtye Frida, kanttori Minna Wesslund (Porvoon suomalainen skr)
  • Kirkkomusiikkipiirit muuttuvassa toimintaympäristössä
  •  Iltaohjelmassa Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiirin järjestämä retki tutustumaan Lemin neliääniseen messuperinteeseen ja maistamaan kuuluisaa Lemin särää / kasvisvaihtoehtokin löytyy (omakustanne 33 € / hlö)

Tapahtuman lopussa järjestetään myös Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n edustajakokous, johon ovat tervetulleita osallistumaan halutessaan kaikki tapahtumaan osallistuneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *