Nuotteja poistohintaan!

Kirkkomusiikkiliiton toimisto muuttaa alkuvuodesta 2020. Muuttokuorman keventämiseksi laitamme nuotteja myyntiin erikoistarjouksilla! Tarjous paperinuoteista on voimassa 19.12. asti.

Joulua odotellessa on hyvä valmistautua jo muihin tulevan vuoden juhliin ja rientoihin. Löydät nuotteja pääsiäisestä adventtiin ja kaikkeen siltä väliltä hulppeilla muuttotarjouksilla:

Klikkaamalla nuotin nimeä pääset tutustumaan siihen verkkokaupassamme

YK185 Apostolien matkassa
Seppo Pänkäläisen säveltämä oratorio sopii sekakuoroille laulettavaksi pääsiäisenaikaan. Nuotti tarjoushintaan 5 €/kpl (norm. 22€)

YK151 Käännä kasvosi meihin

Juhani Haapasalon suomentama Käännä kasvosi meihin -kantaatti sopii viisiääniselle sekakuorolle ja jousiyhtyeelle pääsiäisenaikaan. Nuotti tarjoushintaan 2€/kpl (norm. 10€)

YK78 Pieni urkukoraalikirja

Tuomo Nikkolan sovittamat urkukoraalit sopivat mihin aikaan tahansa. Urkukoraali tarjoushinnassa 10€/kpl (norm. 38€)

YK28 Vesper
Osmo Tolosen sovittama adventtiajan Vesper sopii neliääniselle kuorolle urkusäestyksellä. Nuotti tarjoushintaan 5€/kpl (norm. 25€)

Virren virtaa – Veisattu runo ennen ja nyt on Liisa Enwaldin ja Tuula Hökän toimittama teos, jossa pohditaan virren poetiikkaa sekä sanan ja sävelen kohtaamista. Tästä hyvä lahja ystävälle tai talvi-illan lukemiseksi itselle postimaksun hinnalla 12,50€. Samalla hinnalla voimme halutessa toimittaa kaksi kirjaa yhden hinnalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart