Verkkokauppaan lisätty uusia nuotteja

Yhteiskustannuksen nuotteihin on lisätty Jarkko Yli-Annalan sävellys Psalmista Uskonpuhdistuksen muistopäivä, sekä Pekka Nymanilta teokset Kenen käteen tartut, Anna yö peitteekseni ja Jos vain kannamme toisiamme. 

Psalmi, Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Jarkko Yli-Annalan suhteellisen perinteiseen tyyliin kirjoittama, hyvin soiva psalmimotetti kirkkokuoron perusohjelmistoon. Psalmi on suunnattu Uskonpuhdistuksen muistopäivän palvelukseen, mutta soveltuu sisältönsä puolesta myös joka-aikaiseen käyttöön.

>>YK304

Kenen käteen tartut

Kappale on vaikeustasoltaan suhteellisen helposti omaksuttavissa oleva laulu. Soveltuu hyvin kaikkiin hengellisiin tilanteisiin. Kappale on Pekka Nymanin säveltämä, sanoittama ja sovittama.

>>YK303

Anna yö peitteekseni

Pekka Nymanin säveltämä ja sanoittama kappale. Vaikeustasoltaan suhteellisen helposti omaksuttavissa oleva laulu, joka soveltuu luontevasti sekä nuorten yhtyeille.

>>YK302

Jos vain kannamme toisiamme 

Pekka Nymanin säveltämä ja Timo-Matti Haapiaisen sanoittama hengellinen laulelma. Vaikeustasoltaan suhteellisen helposti omaksuttavissa oleva yhteyden teemaan painottunut 4-ääninen laulu. Laulu soveltuu esitettettäväksi a cappellana  tai säetyssoittimien tukemana.

>>YK301

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart