Nuorisokuorotapahtuma järjestettiin Kuopiossa viikonloppuna 29.3.-31.3.2019

Tänä viikonloppuna 29.-31.2019 maaliskuuta järjestettiin Kuopiossa Kirkkomusiikkiliiton Nuorisokuorotapahtuma. Kuoroja tapahtumassa oli yhteensä viisi ja laulajia n. 130.

Viikonlopun aikana kuorot harjoittelivat äänenkäyttöä eri tyyleillä kuoronjohtajan ja laulunopettajan Jaana Turusen ohjauksessa, sekä suurkuorotyöskentelyä Richard Nichollsin ja Ismo Savimäen johdolla. Kuorojen yhteisharjoitukset huipentuivat lauantaina järjestettyyn yhteiskonserttiin Kuopion tuomiokirkossa, jossa kuultiin mm. kappaleet Lead me Lord kuoronjohtaja Richard Nichollsin uudelleensovittamana, Vivaldin Gloria ja Cantante Domino. Viikonloppu päättyi sunnuntaina messuihin Kuopion tuomiokirkossa ja Alavan kirkossa.

Tapahtuma oli suunnattu nuorisokuoroille, joiden ikähaarukka oli noin 13-20 vuotta. Tapahtuman tarkoituksena oli edistää ja tukea nuorisokuorotoimintaa valtakunnallisesti. Koulutuksien avulla pyrittiin inspiroimaan kuorolaisia, sekä antamaan uusia näkökulmia kuorotoimintaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart