Ansiomerkkien myöntöperusteet päivitetty

Oletko huomannut, että Kirkkomusiikkiliiton ansiomerkkien myöntöperusteita on päivitetty. Merkit ovat tunnustus pitkäaikaisesta vapaaehtoistyöstä tai ammattitoiminnasta kirkkomusiikin parissa. Merkkiä kantamalla rohkaisemme seurakunnan jäseniä osallistumaan musiikkitoimintaan. 

Vuosimerkkien perusteena on toimiminen kirkon musiikkitoiminnassa. Aktiiviseksi kaudeksi lasketaan esimerkiksi osallistuminen kirkon musiikkiryhmän toimintaan tai musiikilliset messuavustustehtävät.

Eristyisansiomerkki tai kanttorin erityisansiomerkki myönnetään erityisistä ansioista kirkkomusiikin hyväksi. Myöntämisperusteita voivat olla esimerkiksi musiikilliset ansiot, hallinnolliset ansiot, luottamustehtävät, toimintaedellytysten luominen ja tukeminen, suhdetoiminta tai muu aktiivinen työ kirkkomusiikin hyväksi. Vanhoista merkinhaltijoiden enimmäismäärän rajoituksista on luovuttu, jotta jokaisella erityisen ansioituneella on mahdollisuus saada kiitos tekemistään asioista.

Muista myös Kirkkomusiikkiliiton mitali, joka voidaan antaa ilman hakemusta kirkkomusiikkityötä ansiokkaasti edistäneille henkilöille. 

Lue lisää merkeistä täältä. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart