Tervetuloa harjoittelijaksi Kirkkomusiikkiliittoon!

Etsitkö sinä, sukulaisesi tai tuttavasi työharjoittelupaikkaa? Kirkkomusiikkiliittoon mahtuu harjoittelija taas 1.5.2018 alkaen. Harjoitteluun voi tulla myös kesän jälkeen tai myöhemmin syksyllä 2018.

Meillä on kokemusta peruskoulun TET-päivien työelämätutustujista useamman kuukauden kestoisiin harjoittelujaksoihin. Iloitsemme suuresti kaikenlaisista harjoittelijoista. Pystymme tarjoamaan harjoittelijoille monipuolisia tehtäviä. Tiiviin työyhteisön ansiosta, harjoittelija ei jää meillä tuuliajolle, vaan töitä tehdään yhdessä, uutta oppien.

Kirkkomusiikkiliitto tekee mm. koulutus- ja tapahtumatoimintaa, viestintää, myyntitoimintaa ja nuottikustannustoimintaa. Harjoitteluun voi tulla kokemaan esimerkiksi viestinnän, musiikin yhdistystoiminnan tai hallinnonalan asioita. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
jonna.aakkula(at)skml.fi
p. 050 385 9350

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart