Koko seurakunta laulamaan uskontunnustusta Lutherin sanoin

Tiesitkö, että Martti Luther kirjoitti sanat uskontunnustusvirteen vuonna 1524? Melodiaksi tuli 1400-luvulta periytynyt sävelmä. Lutherin uskontunnustusvirsi julkaistiin tuoreeltaan Johann Walterin pienessä virsikirjassa. Nyt Pekka Kivekäs on nyt suomentanut Lutherin uskontunnustusvirren niin, että pääsemme laulamaan sitä omalla kielellämme suomalaisissa seurakunnissa.

Tutustu Lutherin uskontunnustusvirteen ja tilaa nuotti täältä.

Tämänkin nuotin voit tilata verkkokaupasta joko perinteisenä paperinuottina tai tiedostona, josta nuotin voi halutessaan tulostaa. Tiedostonuotti tulostuu A4-nuottina, jonka voi taittaa ja sujauttaa siististi esimerkiksi virsikirjan väliin. Muistathan tilata myös seurakuntalaisten käyttöön nuottia tulostaessasi käyttöoikeuden kaikkiin nuotteihin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart