Harjoittelija Kirkkomusiikkiliitossa

Leevi Hälvä 16 v. on aloittanut yhdeksän viikon harjoittelun Suomen Kirkkomusiikkiliitossa. Leevi opiskelee toista vuotta Nurmijärven Keudassa Media-Assistentin perustutkintoa. Hän auttaa Suomen Kirkkomusiikkiliittoa esimerkiksi verkkosivujen päivittämisessä, vuosikertomuksen tekemisessä ja nuottien digitoinnissa.

Graafinensuunnittelu, videoeditointi ja kuvankäsittely on tuttua hommaa. Leevillä on hyvin hallussa Adoben Creative Cloud ohjelmat kuten Photoshop, Illustrator ja Premiere Pro sekä Office-365 ympäristö; Word, Powerpoint, Excel, Sway.

Tervetuloa tiimiin Leevi!

 

Leevi Hälvä
Harjoittelija (23.10. – 21.12.2017.)
Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Hietalahdenranta 13, 3.krs
00180 Helsinki
+358 50 336 5396
leevi.halva@skml.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart