Uusia jäsenseurakuntia

Kirkkomusiikkiliitto on saanut jälleen uusia jäsenseurakuntia. Tervetuloa mukaan Karvian, Kälviän, Leppävirran, Toholammin, Pyhäselän (Joensuu) ja Rautavaaran seurakunnat. Näiden seurakuntien kaikki kirkkomusiikkitoimijat ovat nyt jäsenetujen piirissä.

Kirkkomusiikkiliitto avasi ovensa seurakuntien jäsenyydelle. Seurakunnat ovat voineet liittyä Kirkkomusiikkiliitoon vuoden 2017 alusta. Yhdistysmuotoisten musiikkiryhmien jäsenyys paikallisen kirkkomusiikkipiirin kautta säilyy edelleen vaihtoehtoisena mahdollisuutena. Listan jäsenseurakunnista löydät täältä.

Kanttori, kirkkoherra tai seurakuntaneuvoston jäsen: Osoita arvostusta seurakunnan musiikkityölle ja esitä seurakuntasi liittymistä jäsenseurakunnaksi. Yhdessä pidämme kirkkomusiikkia esillä! Lisätietoa täällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart